Πραγματοποιήθηκε «Κεντρική Ημερίδα Ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER»

5 Ιουλίου, 2016 20:11 Επιμέλεια: /

kenakap ioylios 2016 (2)

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε) στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020, οργάνωσε και πραγματοποίησε  στο Δήμο Καλαμπάκας, Κεντρική Ημερίδα Ενημέρωσης με σκοπό την ενημέρωση, πληροφόρηση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με την περιοχή εφαρμογής, το περιεχόμενο του προγράμματος και τις δράσεις επενδύσεων που μπορεί να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα.

Η Ενημερωτική Ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου 2016,  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας.

Η Ημερίδα είχε σαν στόχο, την ενημέρωση των εν δυνάμει επενδυτών και την καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο του Μέτρου 19. CLLD/LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 στην περιοχή των Τρικάλων.

 Και η Καλαμπάκα

Αυτό που αλλάζει στα προγράμματα LEADER που φέρνει στην περιοχή η ΚΕΝΑΚΑΠ με το νέο πρόγραμμα είναι ότι μετά από 15 χρόνια στο πρόγραμμα θα μπορούν να ενταχθούν και επιχειρήσεις από την πόλη της Καλαμπάκας.

Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγαλύτερο αφού οι περισσότερες επιχειρήσεις τουρισμού βρίσκονται εντός της πόλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και εισήγηση του Διευθυντή του ΚΕΝΑΚΑΠ κου Παναγιώτη Πάτρα , ακολούθησε η ενημέρωση του Υποδιευθυντή κου Βάϊου Κουτή και τέλος  διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους  της περιοχής.

kenakap ioylios 2016 (6) kenakap ioylios 2016 (5) kenakap ioylios 2016 (4) kenakap ioylios 2016 (3) kenakap ioylios 2016 (2) kenakap ioylios 2016 (1)

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Είκοσι άτομα, την ημερίδα δεν τίμησαν ούτε τα μέλη του ΔΣ ούτε τα μέλη της Επιτροπής LEADER γιατί;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.