Πραγματοποιήθηκε «Κεντρική Ημερίδα Ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER»

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
5 Ιουλίου 2016, 20:11

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε) στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020, οργάνωσε και πραγματοποίησε  στο Δήμο Καλαμπάκας, Κεντρική Ημερίδα Ενημέρωσης με σκοπό την ενημέρωση, πληροφόρηση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με την περιοχή εφαρμογής, το περιεχόμενο του προγράμματος και τις δράσεις επενδύσεων που μπορεί να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα.

Η Ενημερωτική Ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου 2016,  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας.

Η Ημερίδα είχε σαν στόχο, την ενημέρωση των εν δυνάμει επενδυτών και την καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο του Μέτρου 19. CLLD/LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 στην περιοχή των Τρικάλων.

 Και η Καλαμπάκα

Αυτό που αλλάζει στα προγράμματα LEADER που φέρνει στην περιοχή η ΚΕΝΑΚΑΠ με το νέο πρόγραμμα είναι ότι μετά από 15 χρόνια στο πρόγραμμα θα μπορούν να ενταχθούν και επιχειρήσεις από την πόλη της Καλαμπάκας.

Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγαλύτερο αφού οι περισσότερες επιχειρήσεις τουρισμού βρίσκονται εντός της πόλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και εισήγηση του Διευθυντή του ΚΕΝΑΚΑΠ κου Παναγιώτη Πάτρα , ακολούθησε η ενημέρωση του Υποδιευθυντή κου Βάϊου Κουτή και τέλος  διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους  της περιοχής.

kenakap ioylios 2016 (6) kenakap ioylios 2016 (5) kenakap ioylios 2016 (4) kenakap ioylios 2016 (3) kenakap ioylios 2016 (2) kenakap ioylios 2016 (1)

 

 

  • ΟΧΙάς

    Είκοσι άτομα, την ημερίδα δεν τίμησαν ούτε τα μέλη του ΔΣ ούτε τα μέλη της Επιτροπής LEADER γιατί;

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .