Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του «Meteora Wrestling Academy»

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
6 Ιουλίου 2017, 22:20

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας  ξεκίνησε και επίσημα απόψε το «Meteora Wrestling Academy».

Πρόκειται για Διεθνές Camp Πάλης που θα κρατήσει μέχρι της 13 Ιουλίου .

Από σήμερα το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτες αποστολές ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο Κλειστό Βλαχάβειο Γυμναστήριο Καλαμπάκας.

Εκτός από τους αθλητές-αθλήτριες της εθνικής ομάδας πάλης και αθλητές άλλων εγχώριων συλλόγων, το παρόν στη διοργάνωση δίνουν αθλητές από Τουρκία, Κροατία, Σερβία και Βουλγαρία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης το πρόγραμμα περιείχε  χαιρετισμούς από τους διοργανωτές, παρουσίαση του προγράμματος και των εισηγητών – προπονητών του camp, των χορηγών και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, του δρώμενου «Η Ιστορία της πάλης επί σκηνής» και τοπικών παραδοσιακών χορών.

Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων (ΑΠΣ Τρίκαλα) σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του  Δήμου Καλαμπάκας, του Δήμου Τρικκαίων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .