Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη – συζήτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης με θέμα το Κ.Υ. Καλαμπάκας

6 Απριλίου, 2017 20:54 Επιμέλεια: /

DSC_4322

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου των ΕΒΕ Καλαμπάκας η σύσκεψη – συζήτηση που διοργάνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση με θέμα το Κ.Υ. Καλαμπάκας.

Στη συζήτηση έδωσε το παρών αρκετός κόσμος εκ των οποίων ο διευθυντής του Κ.Υ. Καλαμπάκας κ. Σκύφτας Μάνθος, ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Μαντάρας Θεολόγης, ο Ιατρός κ. Τάσος Βαϊος και μέλη άλλων συλλόγων και Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που καθιστούν προβληματική τη λειτουργία του Κ.Υ (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι σ΄αυτό) και όπως τονίστηκε είναι  αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης στον τομέα υγείας που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζει η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως τονίστηκε πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ Καλαμπάκας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.