Πραγματοποιήθηκε η συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων στη Καλαμπάκα

21 Φεβρουαρίου, 2016 19:51 Επιμέλεια: /

DSD_4605_DCE

Στα πλαίσια του Κύκλου Συναυλιών της Β΄ Περιόδου Λειτουργίας της η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων πραγματοποίησε συναυλία σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Η συναυλία περιελάμβανε έργα, Σούμπερτ, Σμέτανα, Μπάρτοκ, Γκλούκ, Τζένκινς, Γουντχάουζ κ.αλ. και ε ικανοποίησε όλες τις κλασικές μουσικές προτιμήσεις.

Την ΣΟΝ, η οποία αποτελείται από 35 περίπου μέλη, θα διέυθυνε ο μαέστρος και δάσκαλος της Δημήτρης Κτιστάκης

Η συναυλία ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαμπάκας και του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

Λίγα λόγια

H ΣΟΝ Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο (γενέθλιος ημερομηνία 14 Φεβ 2014) σαν μια κοινή προσπάθεια του ΣΦΜΤ με τον Δήμο Τρικκαίων, αριθμεί σήμερα 40 περίπου μέλη ηλικίας από 8 έως 24 ετών και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2014 σε περιόδους που εκκινούν τον Σεπτέμβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο με επιστέγασμα την μεγάλη συναυλία κλεισίματος της περιόδου. Οι πρόβες – δοκιμές γίνονται στην Δωροθέα Σχολή κάθε εβδομάδα, ημέρα Κυριακή. Δάσκαλος και Διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο μαέστρος Δημήτρης Κτιστάκης με βοηθούς τους κορυφαίους της Ορχήστρας.
Ο προγραμματισμός της Β’ Περιόδου λειτουργίας της, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 1-2 θεματικές συναυλίες στην πόλη, 2-3 συναυλίες εκτός πόλης, υλοποίηση του προγράμματος
“ η ΣΟΝ σε Σχολεία και Ιδρύματα”, σεμινάρια εγχόρδων και πνευστών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.