Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Δημαρχείο Καλαμπάκας μεταξύ των φορέων – Αναλυτικά το ερωτηματολόγιο

6 Ιουνίου, 2017 21:14 Επιμέλεια: /

DSC_7333

Συνάντηση μεταξύ των φορέων του Δήμου που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό και τον Αντιδήμαρχο κ. Ράντο Κωνσταντίνο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η διαβούλευση πάνω σε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο θα τροφοδοτήσει με πληροφορίες την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης της Π.Ε. Τρικάλων καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης του προορισμού.

Το ερωτηματολόγιο οποίο είχε απαντηθεί ξεχωριστά από κάθε φορέα στην συνάντηση της Επιτροπής Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων που έγινε την Πέμπτη 25 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Τρικάλων.

Σκοπός της σημερινής συνάντησης, ήταν οι φορείς του Δήμου Καλαμπάκας να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο από κοινού έτσι ώστε ο Δήμος να το αποστείλει πίσω, προβάλλοντας μια κοινή θέση.

Πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές και τους εκπροσώπους των φορέων έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο να ικανοποιούν όλες τις πλευρές.

Να θυμίσουμε ότι  στον Ενιαίο Φορέα συμμετέχουν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Καλαμπάκας, ο Δήμος Πύλης, ο Δήμος Φαρκαδόνας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε.. Στην επιτροπή διαβούλευσης των επαγγελματικών φορέων  συμμετέχουν η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Τρικάλων και Ορεινού Όγκου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων (ΣΤΕΜ), ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων – Κάμπινγκ Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Ξενοδόχων – Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου «Ξένιος Ζευς», ο Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης, το Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων και Fast Food, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, το σωματείο «Τα Χατζηπετρέικα», η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., η E-TRIKALA A.E., η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων, ο Ορειβατικός – Περιηγητικός Όμιλος Πύλης, η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Ορειβασίας – Χιονοδρομίας Τρικάλων.

Πατήστε στο παρακάτω λινκ για να δείτε το ερωτηματολόγιο. 

Visit Trikala_Questionnaire_Final_17May17_rvs22May17

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.