Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Συλλόγων της περιοχής στη Σαρακίνα

16 Μαΐου, 2015 21:18 Επιμέλεια: /

DSCF9852_DCE

Η αρχή έγινε σήμερα και μάλιστα μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Πρόεδροι και άνθρωποι των Συλλόγων της περιοχής βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό σχολείο της Σαρακίνας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για συζήτηση σε διάφορα θέματα.

Στόχος να βρεθεί ένα κοινό σημείο αναφοράς έτσι ώστε να υπάρξει μια καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους για να μπορέσουν όλοι οι Σύλλογοι να αντέξουν στο χρόνο βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

Να τονίσουμε πως αυτή ήταν η πρώτη συγκέντρωση και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες ενώ να υπογραμμίσουμε πως στην συνάντηση αυτή δεν συμμετείχαν οι Σύλλογοι των Χασίων καθώς όπως έχουμε γράψει οι συγκεκριμένοι Σύλλογοι έχουν ήδη ξεκινήσει κάτι ανάλογο πριν μερικούς μήνες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάποια αντιπαλότητα μεταξύ τους.

Δείτε μερικούς από τους Συλλόγους που συμμετείχαν
DSCF9840_DCEDSCF9841_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.