Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων με θέμα “Παρουσίαση και προβολή της περιοχής των Μετεώρων στις Διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού του εξωτερικού”

30 Σεπτεμβρίου, 2016 12:49 Επιμέλεια: /

dsd_7243_dce

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη πόλη της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Famissi Hotel η ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων με θέμα “Παρουσίαση και προβολή της περιοχής των Μετεώρων στις Διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού του εξωτερικού”.

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά τον τουρισμό της περιοχής μας και γι αυτό το λόγο έδωσαν το παρών στην ημερίδα άνθρωποι που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας ήταν η κυρία Σοφία Μπουρνατζή η οποία παρουσίασε τρόπους προώθησης των Μετεώρων και γενικότερα της περιοχής όπως επίσης και εναλλακτικές προτάσεις δραστηριοτήτων.

Όπως τόνισε η κυρία Μπουρνατζή τα Μετέωρα και ως εκ τούτου και η περιοχή είναι γνωστά σε όλο το κόσμο καθώς είναι μοναδικά. Αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Σίγουρα είπε, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό αλλά θα πρέπει καθημερινά να δουλεύουμε καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Ένας τρόπος προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος είναι οι διεθνείς εκθέσεις στις οποίες μέχρι σήμερα η περιοχή μας δεν συμμετείχε και τόσο πολύ.

Θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες κινήσεις με συνεργασίες και αυτό θα γίνει μόνο όταν όλοι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και αφήσουν τα προσωπικά τους οφέλη στην άκρη.

Μπορεί η ημερίδα να μην είχε αρκετό κόσμο καθώς στη περιοχή μας δεν δραστηριοποιούνται με τον τουρισμό μόνο αυτοί που έδωσαν το παρών αλλά σίγουρα είναι μια καλή αρχή για το μέλλον.

Ας ελπίσουμε να μην μείνουμε πάλι μόνο στις ημερίδες και τα λόγια.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.