Πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική συνάντηση των Εκπαιδευτικών και ο αποχαιρετισμός της Σχολικής Συμβούλου κ. Μαρίας Πετρίδη

10 Σεπτεμβρίου, 2015 11:08 Επιμέλεια: /

DSC_8374_DCE

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων διοργάνωσαν σήμερα το πρωί επιμορφωτική συνάντηση των Εκπαιδευτικών της Περιφέρειας Καλαμπάκας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καλαμπάκας.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν εισηγήσεις που αφορούν στο Εκπαιδευτικό Έργο των σχολικών μονάδων ενώ διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξη του νέου διδακτικού έτους.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε αποχαιρετισμός της Σχολικής Συμβούλου κ. Μαρίας Πετρίδη η οποία μετά από ευδόκιμη υπηρεσία έχει συνταξιοδοτηθεί.
Η συνάντηση απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της 4ης Περιφέρειας αλλά και σε όποιον, εν ενεργεία ή συνταξιούχο εκπαιδευτικό, επιθυμούσε να παρευρεθεί, να παρακολουθήσει τη συνάντηση και να τιμήσει με την παρουσία του τον αποχαιρετισμό της Σχολικής Συμβούλου κ. Πετρίδη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.