Πραγματοποιήθηκε η επέτειος ενός έτους λειτουργίας της Βιβλιοθήκης

19 Ιουλίου, 2016 12:22 Επιμέλεια: /

DSC_6829_DCE

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επέτειος ενός έτους λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.

Στην λαμπρή και πολύ οργανωμένη εκδήλωση έδωσε το παρών αρκετός κόσμος ο οποίος αγαπά την Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας, μέλη της Δημοτικής αρχής και πολλοί άλλοι.
Η ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης, όπου την ομιλία άνοιξε η διευθύντρια της βιβλιοθήκης κυρία Βασιλείου.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κυρία Δημουλά, η οποία καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ τόνισε την χαρά της για τους στόχους που έχει πετύχει ως τώρα η βιβλιοθήκη, με όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να παρέχει στον κόσμο της Καλαμπάκας.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθάνε το έργο της βιβλιοθήκης και του πολιτισμού και φυσικά τους εργαζόμενους της βιβλιοθήκης που έχουν συμβάλει τα μέγιστα για την άριστη λειτουργία της.

Μία σύντομη ομιλία παρέθεσαν και ο Δήμαρχος κύριος Σινάνης και η αντιδήμαρχος κυρία Μπαντέκα, οι οποίοι με την σειρά τους ευχαρίστησαν την κυρία Δημουλά για το έργο που πρόσφερε στην πόλη της Καλαμπάκας καθώς επίσης και για την συνέχιση της συνολικής προσφοράς της οικογένειας Δημουλά προς την Καλαμπάκα όλα αυτά τα χρόνια, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη γι αυτόν εδώ τον τόπο.
Ακολούθησε η κοπή της τούρτας από την κυρία Δημουλά, με τους ανθρώπους της βιβλιοθήκης να μοιράζουν σε όλο τον κόσμο γλυκά και νερό.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με κάποιες παρουσιάσεις που είχε ετοιμάσει η ομάδα της βιβλιοθήκης, ενώ για τα μικρά παιδιά υπήρχε ακόμη μία δραστηριότητα που περιείχε face-painting και φυσικά μερικά παγωτά που έκαναν τους μικρούς φίλους της βιβλιοθήκης ακόμη πιο χαρούμενους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.