Πραγματοποιήθηκε ή ενημέρωση του exportsgr.com στα Τρίκαλα

11 Απριλίου, 2016 12:38 Επιμέλεια: /

ekdilosi_trikala_DCE

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 10/4, το portal ψηφιακής έκθεσης και προώθησης Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στα Τρίκαλα.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Ψηφιακή έκθεση και προώθηση Ελληνικών προϊόντων σε Ελλάδα & Εξωτερικό – Πιστοποιήσεις και εξαγωγές τροφίμων – Λύσεις για την τυποποίηση και μεταφορά προϊόντων».

Στην εκδήλωση αναλύθηκε ή ιδέα, το όραμα και ο τρόπος υλοποίησης του exportsgr.com από μέλη της εταιρείας, αλλά και από έγκριτους επιστήμονες όπως τον κ. Βλαχογιάννη Γιώργο (Οικονομολόγο, σύμβουλο της επιχείρησης) και τον κ. Ράπτη Ιωάννη (Τεχνολόγο Γεωπόνο, Msc).

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των παραγωγών για τις δραστηριότητες της εταιρείας μας καθώς και τις ευκαιρίες που προσφέρει για την πρόσβαση σε νέα κανάλια αγορών. Επίσης έγινε ενημέρωση για τις μεθόδους πιστοποίησης τροφίμων.

Παρευρέθη ο πρώην Βουλευτής κος Βλαχογιάννης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Βάϊος Κουτής, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Γιώτης Στέφανος, επιχειρηματίες και παραγωγοί, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.