Πραγματοποιήθηκε ή ενημέρωση του exportsgr.com στα Τρίκαλα

admin
admin
11 Απριλίου 2016, 12:38

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 10/4, το portal ψηφιακής έκθεσης και προώθησης Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στα Τρίκαλα.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Ψηφιακή έκθεση και προώθηση Ελληνικών προϊόντων σε Ελλάδα & Εξωτερικό – Πιστοποιήσεις και εξαγωγές τροφίμων – Λύσεις για την τυποποίηση και μεταφορά προϊόντων».

Στην εκδήλωση αναλύθηκε ή ιδέα, το όραμα και ο τρόπος υλοποίησης του exportsgr.com από μέλη της εταιρείας, αλλά και από έγκριτους επιστήμονες όπως τον κ. Βλαχογιάννη Γιώργο (Οικονομολόγο, σύμβουλο της επιχείρησης) και τον κ. Ράπτη Ιωάννη (Τεχνολόγο Γεωπόνο, Msc).

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των παραγωγών για τις δραστηριότητες της εταιρείας μας καθώς και τις ευκαιρίες που προσφέρει για την πρόσβαση σε νέα κανάλια αγορών. Επίσης έγινε ενημέρωση για τις μεθόδους πιστοποίησης τροφίμων.

Παρευρέθη ο πρώην Βουλευτής κος Βλαχογιάννης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Βάϊος Κουτής, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Γιώτης Στέφανος, επιχειρηματίες και παραγωγοί, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .