Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας σχετικά με την τοποθέτηση της κεραίας – Κάλεσμα προς όλους τους Καλαμπακιώτες

2 Μαρτίου, 2016 21:54 Επιμέλεια: /

DSCF4819_DCE

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας σχετικά με την τοποθέτηση της κεραίας.

Οι γονείς των παιδιών ενημερώθηκαν από τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό των κατοίκων που τάσσονται κατά της τοποθέτησης της κεραίας και εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους θα αποφευχθεί η τοποθέτηση αυτή. Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα κατατεθούν τα ασφαλιστικά μέτρα έτσι ώστε να διακοπεί προσωρινά η διαδικασία τοποθέτησης.

Από κει και πέρα οι γονείς που βρέθηκαν στην συγκέντρωση απηύθυναν κάλεσμα προς όλους τους Καλαμπακιώτες  για πιο μεγάλες κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από αύριο το πρωί.

Για τι θέμα θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση από το stagonnews. 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.