Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Ο ήχος των Χριστουγέννων στην παράδοση”

27 Δεκεμβρίου, 2015 20:28 Επιμέλεια: /

DSC_3789_DCE

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας με τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, του Δήμου Καλαμπάκας και διοργανωτή το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών.

Ο κόσμος για άλλη μια φορά γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Καλαμπάκας και για περίπου δύο ώρες ταξίδεψε στα Χριστούγεννα των παλαιότερων ετών μέσα από τα κάλαντα που τραγουδούσαν οι χορωδίες Βυζαντινός χορός ‘Μετεωρίτικο Ψαλτήρι’, η χορωδία του Επί Σταγών και η παιδική χορωδία του Δήμου Καλαμπάκας.

Ένα μαγευτικό ταξίδι σε εκείνα τα Χριστούγεννα και μέσα από αφηγήσεις που πραγματοποίησαν η κυρία Μαρία Πρεμέτη και ο κύριος Σπύρος Σιούτας.

Στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα ήταν η ανταμοιβή για αυτήν την όμορφη εκδήλωση που παρακολούθησε το Καλαμπακιώτικο κοινό.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.