Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Κώστα Βίρβο στην Κρανιά Ασπροποτάμου

8 Αυγούστου, 2016 00:16 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας  διοργάνωσε, στα πλαίσια των «Τσιτσανείων 2016» και  σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας και τον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Κρανιάς  Ασπροποτάμου, εκδήλωση αφιέρωμα στην προσφορά και το έργο του Κώστα Βίρβου στην Κρανιά Ασπροποτάμου, γενέτειρα του δημιουργού.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του, η «Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης» και οι ερμηνευτές  Ευτυχία Μητρίτσα  και Μπάμπης Αντωνίου παρουσίασαν τη  μουσική παράσταση «Κώστας Βίρβος.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • Speedy Gozales

  Στο πρόγραμμα του δήμου αναφέρετε «Αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο – Συνεργασία με Περ/κή Δ/ση – ΚΡΑΝΙΑ »
  Ακόμη μια φορά η δημοτική αρχή προσπαθεί να μας δουλέψει, μοστράροντας ως διοργανωτής.
  .

 • καΝΑΙνας

  Άρε τους άτιμους από τον Δήμο πώς μας δουλεύουν!
  Ευτυχώς όμως εμείς ξέρουμε να διαβάζουμε και να ερμηνεύουμε τη λέξη «συνεργασία» όπως μας βολεύει, δηλαδή ότι δεν έκανε ο Δήμος της εκδήλωση.
  Βρε δεν ντρέπεστε λίγο!

  • Speedy Gozales

   Αν ήταν σε συνεργασία με τον δήμο θα το είχαν γράψει και στο φυλλάδιο για τις εκδηλώσεις του δήμου. Αλλά τι να περιμένεις εδώ έβαλαν σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων για να μοστράρουν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.