Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση του κινήματος «ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

6 Αυγούστου, 2017 21:11 Επιμέλεια: /

DSC_1385

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας η ανοιχτή συζήτηση του κινήματος «ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με θέμα την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Κα. Κονιόρδου στην πόλη μας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου μία επιτροπή του κινήματος να ενημερώσει την Υπουργό σχετικά με τις απόψεις τους για το Π.Δ., καταθέτοντας της και γραπτώς τις απόψεις τους.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χωρίς μεγάλη συμμετοχή από κόσμο  αποφασίστηκε η σύνταξη ενός κειμένου το οποίο θα υπογραφεί και από άλλους φορείς της κοινωνίας μας προκειμένου, να κατατεθεί στην Υπουργό.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.