Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στην Καλαμπάκα – Θέμα: «ΟΣΔΕ 2017 – Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017»

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Μαρτίου 2017, 12:22

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ μαζί με τον Δήμο Καλαμπάκας και τον Γεωπονικό Σύλλογο Τρικάλων  διοργάνωσαν σήμερα ,  ανοιχτή ενημερωτική ημερίδα στο Εργατικό Κέντρο με θέμα:

«ΟΣΔΕ 2017 – Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017».

Κύριος σκοπός της ημερίδας ήταν  η ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων  για τη σωστή υποβολή των ενιαίων αιτήσεων ενίσχυσης και τονίστηκαν οι υποχρεώσεις των δικαιούχων για όλες τις συνδεδεμένες ενισχύσεις αλλά και για τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Η ημερίδα απευθύνονταν εκτός από τους Αγρότες ,  σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο στη συγκεκριμένη διαδικασία πρόσωπο (π.χ.  γεωτεχνικοί, σύμβουλοι, άλλοι φορείς κλπ).

Ακολούθησε συζήτηση για όλα τα θέματα που συνδέονται με την αίτηση, τα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις κ.λ.π.

Η αίτηση του δικαιούχου υποβάλλεται, είτε: απευθείας από τον ίδιο τον δικαιούχο μέσω ψηφιακής υπηρεσίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ (on line υποβολή) και ταυτοποίησης αυτού από τις υπηρεσίες του Οργανισμού, μέσω ενός πιστοποιημένου Φορέα Α’ ενδιάμεσου φορέα υποδοχής αίτησης της επιλογής του που έχει πιστοποιηθεί για τη γεωγραφική περιοχή στην οποία ανήκει η έδρα της αγροτικής του εκμετάλλευσης.

Επισημαίνεται ότι, όταν ο δικαιούχος επιλέξει να υποβάλει την αίτηση του απευθείας μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ (on line υποβολή), η επιλογή αυτή αφορά στην χρήση του συστήματος υποβολής αιτήσεων από τον ίδιο αποκλειστικά και όχι από τρίτα πρόσωπα.

Όλοι οι δικαιούχοι θα κάνουν χρήση προσωπικών κωδικών ταυτοποίησης για την διαδικτυακή πρόσβαση στο σύστημα υποβολής αιτήσεων.

Εισηγήσεις

Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2017

Τσακνάκης Πέτρος  – Ελεγκτής Γεωπόνος ΠΔ Θεσσαλίας – Στερεάς Ε.

Υποβολή ορθής Δήλωσης Καλλιέργειας  , Συνδεδεμένες ενισχύσεις – Πράσινη Ενίσχυση , Λάθη – Παραλείψεις – Συμβουλές – Σημεία Προσοχής

Τσακνάκης Πέτρος  – Ελεγκτής Γεωπόνος ΠΔ Θεσσαλίας – Στερεάς Ε.

Ζαρμακούπης Κων/νος – Ελεγκτής Κτηνίατρος  ΠΔ Θεσσαλίας – Στερεάς Ε.

Ακολούθησαν απαντήσεις στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

osde enimerosi martios 2017 (3) osde enimerosi martios 2017 (1) osde enimerosi martios 2017 (4) osde enimerosi martios 2017 (5) osde enimerosi martios 2017 (6) osde enimerosi martios 2017 (8) osde enimerosi martios 2017 (7)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .