Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνέντευξη τύπου με τη Δωρήτρια της Βιβλιοθήκης και τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
19 Μαΐου 2020, 20:34

Η Δωρήτρια της Βιβλιοθήκης της Καλαμπάκας, κα Νταϊάνα Δημουλά-Μέρριαμ,  Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής, Λογοτεχνικής και Πολιτιστικής Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Καλαμπάκας, ενημέρωσε επίσημα τον Δήμο Μετεώρων ότι ανανεώνει τη συμφωνία δωρεάς της για περίοδο πέντε ετών.

Η κα Δημουλά-Μέρριαμ, γνωστή στους φίλους και την οικογένειά της ως Κατερίνα, εξέφρασε την αγάπη της για την κοινότητά μας με την μετριοφροσύνη που τη διακρίνει:

            «Αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την τιμή και την ευκαιρία να συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Καλαμπάκας – τόπο καταγωγής της οικογένειας Δημουλά, παρατείνοντας τη συμφωνία δωρεάς μου για άλλα πέντε χρόνια. Η ευγνωμοσύνη μου εκτείνεται σε κάθε μέλος της ομάδας των συνεργατών μου που αποτελούν την ψυχή της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και στην ευρύτερη κοινότητα των Μετεώρων που μας προσφέρει την αίσθηση σκοπού και εκπλήρωσης.»

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδικτυακή συνέντευξη τύπου με τη Δωρήτρια της Βιβλιοθήκης και τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο.

Ο κ. Αλέκος ευχαρίστησε την κα Δημουλά για την προσφορά της στην γενέθλια γη των προγόνων της και δήλωσε χαρούμενος για την ανανέωση της συμφωνίας. Τόνισε πως η βιβλιοθήκη είναι ένα κόσμημα για την πόλη μας.

Η κα Δημουλά με την σειρά της δήλωσε πως νιώθει ευλογία που υπηρετεί και βοηθάει την Καλαμπάκα, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του stagonnews για το πως θα ήθελε να δει στα επόμενα πέντε χρόνια την βιβλιοθήκη, υποστήριξε πως θα ήθελε να την δει να έχει μεγαλύτερη εξάπλωσή στον πολιτιστικό χώρο.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος προσκάλεσε την κα Δημουλά σε τραπέζι με κυρίως πιάτο, ντόπιο κατσικάκι.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .