Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με απόλυτη επιτυχία η γενική συνέλευση του συλλόγου «ΞEΝΙΟΣ ΖΕYΣ» παρουσία του νέου αντιπεριφεριάρχη τουρισμού Ιωάννη Μπουτίνα

27 Σεπτεμβρίου, 2017 18:23 Επιμέλεια: /

Untitled

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με απόλυτη επιτυχία η γενική συνέλευση του συλλόγου παρουσία του νέου αντιπεριφεριάρχη τουρισμού Ιωάννη Μπουτίνα και με ισχυρή παρουσία από σχεδόν όλα μέλη του συλλόγου.
Μεγάλη αίσθηση έκανε η απουσία εκπροσώπου από το δήμο Πύλης ειδικά μετά από πρόσκληση που είχε γίνει.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Παπαναστασίου έγινε παρουσίαση του έργου του συλλόγου μέχρι σήμερα και το πρόγραμμα που υπάρχει έτοιμο για το επόμενο διάστημα σε βάθος διετίας.
Η παρουσία του αντιπεριφεριάρχη ήταν καθοριστικής σημασίας καθότι ενημέρωσε για τους τρόπους δράσης της περιφέρειας όσον αφορά τη διαχείριση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος ειδικά στις νέες αγορές και το πόσο σημαντικό ρόλο έχουν πλέον οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αφορούν και άμεσα την περιοχή μας.
Επιγραμματικά κάποια θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν η δημιουργία ηλεκτρονικού και έντυπου υλικού, η παρουσία μας στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Nostos 2017 και σε αμόμη μερικές στοχευμένες εκθέσεις, δημιουργία υποδομών με προτάσεις που έχουμε δώσει στο δήμο, ειδικά με τη βοήθεια του νέου προγράμματος leader, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες και το σύλλογο.
Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον αντιπεριφεριάρχη τουρισμού κύριο Ιωάννη Μπουτίνα που μας τίμησε με την παρουσία του, το σύλλογο γυναικών Ελάτης για τα δώρα που προσέφεραν στους καλεσμένους και το ξενοδοχείο Παπαναστασίου για την παραχώρηση του συνεδριακού κέντρου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.