Πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ στην Καλαμπάκα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ.

17 Σεπτεμβρίου, 2015 21:07 Επιμέλεια: /

nea dimokratia ekloges 2015 (8)

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε απόψε βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο Δήμο.

Τους πέντε υποψήφιους παρουσίασε ο πρόεδρος της Τ.Ε. Καλαμπάκας κος Γιώργος Ντίνος , όπου έδωσε τον λόγο σε όλους  για ένα μικρό μήνυμα.

Στις τοποθετήσεις των υποψηφίων κκ. Σκρέκα Κωνσταντίνο ,  Βλαχογιάννη Ηλία , Λιούτα Θανάση , Ταμήλου Μιχάλη και Λασπά Δέσποινας τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι: << … η  Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα, συνεργασία, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και προοπτική. Το στοίχημα της  ανάκαμψης  μπορούν να το κερδίσουν η γνώση και η εμπειρία.

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, που θα αξιοποιεί τη γεωπολιτική θέση της χώρας  και θα κάνει ανταγωνιστικά τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Το νέο ξεκίνημα της  Πατρίδας    θα στηριχθεί στη διασφάλιση κλίματος  πολιτικής  σταθερότητας  και ηρεμία  για τα επόμενα κρίσιμα χρόνια. Στη συναίνεση και στη συνεργασία όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας ως  αναγκαία προϋπόθεση για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα σημερινά προβλήματα στην εφαρμογή ενός  νέου Εθνικού Προγράμματος  μεγάλων αλλαγών, πέρα και πάνω από το μνημόνιο, για να επιστρέψει η πατρίδα  στο δρόμο της  ανάπτυξης  και της  κοινωνικής  συνοχής .

Προτεραιότητά της Ν.Δ. είναι να υπάρξει επανεκκίνηση της  πραγματικής  οικονομίας . Να λειτουργήσουν ξανά οι μηχανές της  ανάπτυξης . Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε νέες  επενδύσεις , νέες  επιχειρήσεις , νέες  θέσεις  εργασίας . Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι πιστεύουν ότι, για να βγούμε από την κρίση, χρειάζονται περισσότεροι φόροι και διόγκωση

του κράτους . Σε πλήρη αντίθεση, η Νέα Δημοκρατία θέλει λιγότερους  φόρους , περισσότερες  επενδύσεις  και  αποτελεσματικότερο κράτους . Είναι μια κρίσιμη διάφορα,

που αφορά κάθε πολίτη…>>.

nea dimokratia ekloges 2015 (3) nea dimokratia ekloges 2015 (11) nea dimokratia ekloges 2015 (10) nea dimokratia ekloges 2015 (9) nea dimokratia ekloges 2015 (8) nea dimokratia ekloges 2015 (7) nea dimokratia ekloges 2015 (6) nea dimokratia ekloges 2015 (4) nea dimokratia ekloges 2015 (2) nea dimokratia ekloges 2015 (1) nea dimokratia ekloges 2015 (15) nea dimokratia ekloges 2015 (14) nea dimokratia ekloges 2015 (13) nea dimokratia ekloges 2015 (12)

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.