Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου του Αγιοφύλλου

17 Απριλίου, 2016 13:10 Επιμέλεια: /

DSD_5293_DCE

Το πρωί της Κυριακής στις 11:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου του Αγιοφύλλου.  Όλοι οι κάτοικοι του χωριού αλλά και από άλλα χωριά έδωσαν βροντερό παρών στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στην πλατεία του χωριού όπου υπήρξε ομιλία και βραβεύσεις για αρκετά άτομα τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα για την υλοποίηση του μουσείου.

Στην συνέχεια άπαντες κατευθύνθηκαν προς το μουσείο όπου ο Δήμαρχος Καλαμπάκας προέβει στο καθιερωμένο έθιμο κοπής της κορδέλας και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στον εσωτερικό χώρο του μουσείου.

Όλοι οι κάτοικοι επισκέφθηκαν το μουσείο και κατά την έξοδο τους μοιράστηκαν και διάφορα φαγώσιμα και αναψυκτικά προς τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.