Πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμπάκα οι δύο ημερίδες με θέμα τον Τουρισμό και τις Επιχειρήσεις

14 Μαΐου, 2015 19:50 Επιμέλεια: /

DSD_7823_DCE

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείου του κ. Αλεξίου στη Καλαμπάκα δύο ημερίδες που απευθύνονταν στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό αλλά και γενικότερα στην υποστήριξη των επιχειρήσεων. Το παρών έδωσαν επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κλάδο αυτό αλλά και αρκετοί νέοι.
Ημερίδα Ευαισθητοποίησης Επιχειρήσεων – Ανάδειξη Ευκαιριών Απασχόλησης
Η Ημερίδα απευθυνόταν σε
• Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα Τουρισμού της περιοχής
• Ωφελούμενους του Σχεδίου
Η πράξη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού 2007−2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)
Ημερίδα Υποστήριξης Επιχειρήσεων
Η ημερίδα διοργανώθηκε στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης 351 – 17 Σχεδιασμός και Λειτουργία Θερμοκοιτίδας Κοινωνικής Οικονομίας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας.
Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της κατηγορίας παρέμβασης 1 του θεματικού άξονα προτεραιότητας 4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013″ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.