Πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία της Οξύνειας οι αθλητικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

5 Οκτωβρίου, 2016 11:40 Επιμέλεια: /

picmonkey-collage

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία της Οξύνειας οι αθλητικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου κ. Λιακόπουλος Σπύρος με την αμέριστη συμπαράσταση των Διευθυντών των σχολείων και την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών υλοποίησε τις σχετικές δράσεις ανταποκρινόμενος στο μήνυμα της ημέρας που ήταν η συμμετοχή στην άθληση χωρίς τον φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης. Οι μαθητές όλων των σχολείων αγωνίστηκαν, έπαιξαν, και διασκέδασαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας, συνεργασίας, ισότιμης συμμετοχής και φιλότιμης προσπάθειας, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνονται το πραγματικό νόημα της άθλησης που είναι πρώτα απ’ όλα η χαρά της συμμετοχής. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων στους μαθητές.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.