Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο τα εγκαίνια – Σε νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις η Μουσική Σχολή Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Οκτωβρίου 2016, 21:12

Πρόκειται για τις καλύτερες εγκαταστάσεις που διαθέτει Δημοτική Μουσική Σχολή στην Θεσσαλία , και αυτό τιμά ιδιαίτερα την πόλη μας.

Η Μουσική Σχολή μετακόμισε και εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως , όπου στεγάζεται και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός ¨ Άγιος Βησσαρίων ¨.

Πρόκειται για τον πρώτο όροφο του κτηρίου , εμβαδού 500 τ.μ. , όπου διαμορφώθηκε κατάλληλα  με έξοδα της Μητροπόλεως ,  για να στεγαστεί η Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας.

Σήμερα το απόγευμα πλήθος κόσμου , πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Μουσικής Σχολής , από τον Πρωτοσύγκελο της Ιερά Μητροπόλεως π. Νήφων , παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κκ. Σεραφείμ.

Η Διευθύντρια της Σχολής ευχαριστώντας  τον Μητροπολίτη που παραχώρησε το κτήριο ανέφερε ότι στο χώρο του νέου κτηρίου στεγάζονται πλέον τα τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και θεωρητικών μαθημάτων,  η Δημοτική Φιλαρμονική, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής , studio παραγωγής ήχου, μουσικά σύνολα και χορωδίες και αποτελεί έτσι  ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο της πόλης.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης μίλησε ο Πρωτοσύγκελο της Ιερά Μητροπόλεως π. Νήφων , ενώ σύντομους χαιρετισμού απεύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .