Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο τα εγκαίνια – Σε νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις η Μουσική Σχολή Καλαμπάκας

23 Οκτωβρίου, 2016 21:12 Επιμέλεια: /

moysiki-sxoli-egkainia-41

Πρόκειται για τις καλύτερες εγκαταστάσεις που διαθέτει Δημοτική Μουσική Σχολή στην Θεσσαλία , και αυτό τιμά ιδιαίτερα την πόλη μας.

Η Μουσική Σχολή μετακόμισε και εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως , όπου στεγάζεται και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός ¨ Άγιος Βησσαρίων ¨.

Πρόκειται για τον πρώτο όροφο του κτηρίου , εμβαδού 500 τ.μ. , όπου διαμορφώθηκε κατάλληλα  με έξοδα της Μητροπόλεως ,  για να στεγαστεί η Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας.

Σήμερα το απόγευμα πλήθος κόσμου , πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Μουσικής Σχολής , από τον Πρωτοσύγκελο της Ιερά Μητροπόλεως π. Νήφων , παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κκ. Σεραφείμ.

Η Διευθύντρια της Σχολής ευχαριστώντας  τον Μητροπολίτη που παραχώρησε το κτήριο ανέφερε ότι στο χώρο του νέου κτηρίου στεγάζονται πλέον τα τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και θεωρητικών μαθημάτων,  η Δημοτική Φιλαρμονική, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής , studio παραγωγής ήχου, μουσικά σύνολα και χορωδίες και αποτελεί έτσι  ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο της πόλης.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης μίλησε ο Πρωτοσύγκελο της Ιερά Μητροπόλεως π. Νήφων , ενώ σύντομους χαιρετισμού απεύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.