Πραγματοποιήθηκαν οι διαδικασίες και πλέον αναμένεται η απόφαση στο να κηρυχθεί ο Δήμος Καλαμπάκας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγο χιονιά

17 Ιανουαρίου, 2017 13:42 Επιμέλεια: /

DSC_0152

Τις διαδικασίες για να κηρυχθεί ο Δήμος Καλαμπάκας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω χιονιά ξεκίνησε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφέρεια έχει ήδη κηρύξει το Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό που απομένει είναι να εγκριθεί από το Υπουργείο.

Να τονίσουμε πως ο Δήμος λόγω της πτώσης της γέφυρας της Διάβας βρίσκεται ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ωστόσο αυτή τη φορά αυτό θα γίνει, εάν γίνει λόγο των χιονοπτώσεων που έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε γεωργούς και κτηνοτρόφους.

Η πιθανότητα το Υπουργείο να δώσει το πράσινο φως και να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι αρκετά μεγάλη έως και σίγουρη σύμφωνα με πληροφορίες του stagonnews.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.