Πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στην 84η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Υ. – Εξελέγησαν Ντίνος και Τσιούμας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
3 Ιουνίου 2015, 18:05

Η 84η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. θα διεξαχθεί από 21-24 Ιουνίου 2015 στο Ξενοδοχείο Novotel (Μιχ. Βόδα 2-4 και Λιοσίων, METRO Στ. Λαρίσης – Ομόνοια).

Οι Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων για την ανάδειξη αντιπροσώπων, σύμφωνα με το καταστατικό της Δ.Ο.Ε., πρέπει να γίνουν από 20 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2015.  Στις εκλογές πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα δικαστικός αντιπρόσωπος (τονίζουμε, ότι αρχαιρεσίες, στις οποίες δεν παρίσταται δικαστικός αντιπρόσωπος δεν θεωρούνται έγκυρες και συνεπεία αυτού οι αντιπρόσωποι του συλλόγου δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί στο συνέδριο ) .

 Στην Καλαμπάκα

Οι εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στην 84η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Υ. στην Καλαμπάκα πραγματοποιήθηκαν σήμερα  από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4.00 μμ.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλαμπάκας κος Ντίνος για αυτήν την φορά υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο ( διαπαραταξιακό ) όπου υποψήφιοι ήταν 5.

Πριν από την ψηφοφορία και συγκεκριμένα από τις 9.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου , όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο των εκπαιδευτικών.

Υποψήφιοι για την 84η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Υ. ήταν οι :

Λιάππη Ειρήνη

Μπασαρα Σοφία

Ντίνος Γεώργιος

Πίσσας Χρήστος

Τσιούμας Ιωάννης

 

Εξελέγησαν:

Ντίνος Γεώργιος      109

Τσιούμας Ιωάννης     91

 

Ψήφισαν 161 Εκπαιδευτικοί.

ekpaideftikoi ekloges (3) ekpaideftikoi ekloges (2) ekpaideftikoi ekloges (4) ekpaideftikoi ekloges (6) ekpaideftikoi ekloges (1)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .