Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας εκδήλωση με τοπικά προϊόντα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

20 Δεκεμβρίου, 2015 13:11 Επιμέλεια: /

epimelitirio meteorisimo (32)

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της δράσης “METEORISIMO” και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας, το Δήμο Τρικκαίων και το Δήμο Καλαμπάκας διοργάνωσαν δύο ανοιχτές εορταστικές εκδηλώσεις, για την στήριξη των τοπικών προϊόντων, της τοπικής παραγωγής και της τοπικής αγοράς.

Τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα μας είναι προϊόντα εγνωσμένης αξίας και ποιότητας, είναι κομμάτι του τόπου μας και αποτελούν έναν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

<< Σας   καλούμε όλους τα φετινά Χριστούγεννα να γιορτάσουμε με τα δικά μας κρασιά και τα δικά μας τυριά….>> ανέφερε η ανακοίνωση.

Μας περίμεναν  με ένα ποτήρι κρασί να ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα, υγεία, δημιουργία και ευτυχία για το νέο έτος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιαγιάκος ανέφερε ότι πρέπει να στηριχθούν οι τοπικοί παραγωγοί με το να διατίθενται  προϊόντα σε όλα τα καταστήματα.

Αυτό και θέσεις εργασίας θα ανοίξουν στην τοπική παραγωγή και οι καταναλωτές θα γνωρίζουν ότι απολαμβάνουν προϊόντα αρίστης ποιότητας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα παρευρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης , ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης ,  ο Γενικός Γραμματέας κος Γιαννάκος , οι Αντοδήμαρχοι κ.κ.  Ράντος  και Παπαγεωργίου και κα Μπαντέκα κ. άλλοι.

epimelitirio meteorisimo (26) epimelitirio meteorisimo (29) epimelitirio meteorisimo (28) epimelitirio meteorisimo (27) epimelitirio meteorisimo (33) epimelitirio meteorisimo (32) epimelitirio meteorisimo (31) epimelitirio meteorisimo (30) epimelitirio meteorisimo (41) epimelitirio meteorisimo (40) epimelitirio meteorisimo (39) epimelitirio meteorisimo (38) epimelitirio meteorisimo (37) epimelitirio meteorisimo (36) epimelitirio meteorisimo (35) epimelitirio meteorisimo (34) epimelitirio meteorisimo (25) epimelitirio meteorisimo (24) epimelitirio meteorisimo (23) epimelitirio meteorisimo (22) epimelitirio meteorisimo (21) epimelitirio meteorisimo (20) epimelitirio meteorisimo (19) epimelitirio meteorisimo (18) epimelitirio meteorisimo (17) epimelitirio meteorisimo (16) epimelitirio meteorisimo (15) epimelitirio meteorisimo (14) epimelitirio meteorisimo (13) epimelitirio meteorisimo (12) epimelitirio meteorisimo (11) epimelitirio meteorisimo (10) epimelitirio meteorisimo (9) epimelitirio meteorisimo (8) epimelitirio meteorisimo (7) epimelitirio meteorisimo (6) epimelitirio meteorisimo (5) epimelitirio meteorisimo (4) epimelitirio meteorisimo (3) epimelitirio meteorisimo (2) epimelitirio meteorisimo (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Η εκδήλωση άρχισε στις 11:30 μέχρι στις 12:30 τα περίφημα τρικαλινά τυριά δεν υπήρχαν στον πάγκο, κατά τις μία έσκασαν μύτη η «ηγεμόνες» του νομού και πλακώθηκαν στα φιλιά και στις φωτογραφίες τότε εμφανίστηκαν και δύο πιατελάκια με τυριά. Και ενώ στον πάγκο διαφήμιζαν εμφιαλωμένα κρασιά προσέφεραν χύμα. Επισκέπτες καμιά δεκαριά, μιας που για την εκδήλωση δεν το γνώριζαν ούτε οι πέριξ της πλατείας καταστηματάρχες.
    Στο δε φυλλάδιο METEORISIMO στην σελίδα 5 όπου προσπαθούν να προβάλουν τα τοπικά προϊόντα, έχουν φωτογραφία με γλυκό πορτοκάλι!!!!!!!!!!!!
    Πρόεδρε τα πορτοκάλια είναι Ασπροποτάμου.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.