Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα συνεστίαση του ΚΚΕ Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Δεκεμβρίου 2014, 21:37

Η ομάδα βάσης του ΚΚΕ Καλαμπάκας πραγματοποιεί σήμερα  συνεστίαση στη ταβέρνα  ¨ΔΙΑΣ¨,   στην είσοδο της Καλαμπάκας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Αχιλλέας Κανταρτζής , όπου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας.

Ο κος Κανταρτζής μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι εξελίξεις επιβάλλουν την άμεση λαϊκή παρέμβαση. Καμιά καθυστέρηση στη λαϊκή κινητοποίηση, στο όνομα της αναμονής για τη διαπραγμάτευση, για τις ψηφοφορίες στη Βουλή και τις πιθανές εκλογές.
Η επίσπευση της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ενταγμένη στο σχεδιασμό για κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού, με νέα βάρβαρα μέτρα που προωθούνται, ανεξάρτητα από την όποια παράταση του μνημονίου και τη μετάβαση στη νέα φάση επιτήρησης.
Το ΚΚΕ έχει δηλώσει καθαρά, εδώ και καιρό, ότι δε θα ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, άσχετα από το πρόσωπο που θα προταθεί, γιατί ο συνταγματικός ρόλος του συγκεκριμένου θεσμού αφορά την επικύρωση των αντιλαϊκών νόμων που ψηφίζει η εκάστοτε Βουλή και κυβέρνηση.
Μέσα απ’ αυτή την εξέλιξη, η μεν συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να αποσπάσει την ευρύτερη συναίνεση στην υλοποίηση νέων αντιλαϊκών επιλογών, ο δε ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί αυτός να αναλάβει τη διαχείριση και διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η οποία σε κάθε περίπτωση εξελίσσεται σε βάρος του λαού. Άλλωστε και οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, για να βρει τους 180, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, για να βρει τους 121, συμμαχώντας ακόμη και με «μνημονιακούς» βουλευτές, στόχο έχουν να μετατρέψουν το λαό σε παθητικό θεατή των εξελίξεων, να αναζητά δήθεν τον «καλύτερο» διαπραγματευτή εντός των αντιλαϊκών τειχών…….

Στην εκδήλωση παρευρίσκεται και ο Κεραμίδας Λεωνίδας , Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμπάκας.

Θα ακολουθήσει  γλέντι και χορός από ζωντανή ορχήστρα.

DSC_6205_DCE DSC_6204_DCE DSC_6203_DCE DSC_6224_DCE DSC_6199_DCE DSC_6200_DCE DSC_6201_DCE DSC_6202_DCE DSC_6223_DCE DSC_6214_DCE DSC_6210_DCE DSC_6209_DCE

DSC_6206_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .