Πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Καλαμπάκα , η 29η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση

16 Σεπτεμβρίου, 2017 11:56 Επιμέλεια: /

DSD_0183

Αναρριχητές από όλη την Ελλάδα κατέφτασαν στην περιοχή για να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην 29η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση , η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή .

Στη φετινή αναρριχητική συνάντηση θα τιμηθούν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της αναρρίχησης. Καλούμε όλους τους αναρριχητές / αναρριχήτριες να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση αυτή δεν είναι αγώνας αλλά μια αναμέτρηση των δυνατοτήτων και των ορίων των αναρριχητών που θα συμμετάσχουν.

Οι αναρριχητές  έχουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν, να συναντήσουν φίλους μακρινούς, να συμμετέχουν στα διάφορα δρώμενα της διοργάνωσης και να διασκεδάσουν κοντά ή μακριά από τα βράχια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής :

Σάββατο 16/9/2017 09:00 – 17:00 Εκτέλεση αναρριχητικών διαδρομών στους βράχους των Μετεώρων – Meteora Crack Challenge 20.00 Κάμπινγκ Βράχος (εναλλακτικά πολιτιστικό κέντρο Δ. Καλαμπάκας) Έναρξη απογευματινής εκδήλωσης – Χαιρετισμοί 20.15 Παρουσιάσεις των καλύτερων διαδρομών που εκτελέστηκαν για το 2017 μέχρι τη στιγμή της εκδήλωσης. 20.45 Προβολή/παρουσίαση της αναρριχητικής ιστορίας της Σαξωνίας. 21.25 Αδελφοποίηση της Ε.Ο.Ο.Α με την Sächsischer Bergsteigerbund (Ομοσπονδία Αναρρίχησης της Σαξωνίας). 21.30 Παρουσίαση των θέσεων και των απόψεων ενός μεγάλου δάσκαλου από τη Θεσσαλονίκη. 22.15 Προσφορά δείπνου από την Ε.Ο.Ο.Α στους αναρριχητές στο κάμπινγκ ‘’Βράχος’’

Κυριακή 17/9/2017 09:00 – 16:00 Εκτέλεση αναρριχητικών διαδρομών στους βράχους των Μετεώρων – Meteora Crack Challenge 16.00 Παρουσίαση των φωτογραφιών του MCC και βραβεύσεις ανά κατηγορία. 17:00 Λήξη της 29 ης ΠΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.