Πραγματοποίησαν δενδροφύτευση

2 Απριλίου, 2016 12:49 Επιμέλεια: /

ayra dendrofitefsi (5)

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας να πέρασε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο αυτήν την ημέρα κάνουμε δενδροφυτεύσεις.

Ο Πρόεδρος του Χωριού Αύρας κος Χρήστος  Κακούσιος , η πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και κάτοικοι εθελοντές φύτευσαν περισσότερα από 40 κυπαρίσσια.  Η δενδροφύτευση έγινε στον λόφο που βρίσκεται το κοιμητήριο του χωριού και τα δένδρα αγοράστηκαν από τον Πρόεδρο Αύρας με δικά του χρήματα.

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αναδάσωση στην συγκεκριμένη περιοχή και  όπως  είπε ο Πρόεδρος μέλημα του είναι να καλυφθεί και άλλη έκταση .

Η έκταση που δενδροφυτεύεται είναι και αυτή δωρεά κατοίκων του χωριού την προσέφεραν για το καλό του τόπου.

ayra dendrofitefsi (3) ayra dendrofitefsi (4) ayra dendrofitefsi (6) ayra dendrofitefsi (7) ayra dendrofitefsi (2) ayra dendrofitefsi (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.