Που θα φτάσουμε ;

3 Ιουνίου, 2015 00:54 Επιμέλεια: /

cms-image-000037169

Δεν ξέρω αν πρόκειται για μια από τις συνέπειες της κρίσης ή για κάτι άλλο , αλλά  να προξενούνται   ζημιές σε πράγματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο , δεν είναι και ότι το καλύτερο μπορεί να συμβεί .

Κλοπές παντού , από σύρματα εναερίων γραμμών της ΔΕΗ , μέχρι τα καντήλια από τα κοιμητήρια έχουν μπει στο στόχαστρο  κάποιων επιτήδειων  που δεν διστάζουν προ ουδενός . Και όλα αυτά δείχνουν κάτι . Τι ;  Ότι μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καλά   γενικώς στην κοινωνία  .

Λοιπόν , το τελευταίο κρούσμα  η αφαίρεση   πλακετών  από τους φωτεινούς σηματοδότες που ρυθμίζουν την κυκλοφορία . Ναι , συνέβη και αυτό  στην περιοχή  μας τείνοντας να μας κατατάξει στις περιοχές με απίστευτες πλην αληθινές συμπεριφορές και λειτουργίες .

Μήπως έχουμε ξεπεράσει τα εσκαμμένα και κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.