Που φτάσαμε !!!

25 Αυγούστου, 2015 08:16 Επιμέλεια: /

street-view-trekker-meteora_aedz_DCE

Από το αστυνομικό ρεπορτάζ  διαβάζω  ότι στο οδικό δίκτυο  Μετεώρων, πλησίον της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου ,  αστυνομικά  όργανα  αντιλήφθηκαν  την δραστηριότητα αγνώστων που προσπαθούσαν να   διαρρήξουν  αυτοκίνητα Τουριστών που επισκέπτονται τα Μετέωρα  και την περιοχή.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο  να κινείται ύποπτα στο χώρο  το οποίο ακινητοποίησαν, ενώ προσήγαγαν τους δύο  επιβαίνοντες με καταγωγή από την Βουλγαρία, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων  για εξακρίβωση στοιχείων κάτι που αποκάλυψε την δράση κυκλώματος . Την ίδια ώρα η Τουριστική Αστυνομία Καλαμπάκας  ενημερώνονταν  από τουρίστες  για την διάρρηξη των οχημάτων τους και την κλοπή διαφόρων αντικειμένων τα οποία βρέθηκαν και τους αποδόθηκαν φυσικά  .

Ποιο είναι το συμπέρασμα ; Ότι δυστυχώς  τα   σκοτεινά κυκλώματα που δρουν ύποπτα προβαίνοντας σε κλοπές και διαρρήξεις  αλλά και πάσης φύσεως αλλόθρησκων  που κάνουν  διάφορες  τελετές  δεν εξαιρούν τον ιερό χώρο από την δραστηριότά  τους κάτι που επιβάλλει δυναμικότερο έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.