Που φτάσαμε !!!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
25 Αυγούστου 2015, 08:16

Από το αστυνομικό ρεπορτάζ  διαβάζω  ότι στο οδικό δίκτυο  Μετεώρων, πλησίον της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου ,  αστυνομικά  όργανα  αντιλήφθηκαν  την δραστηριότητα αγνώστων που προσπαθούσαν να   διαρρήξουν  αυτοκίνητα Τουριστών που επισκέπτονται τα Μετέωρα  και την περιοχή.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο  να κινείται ύποπτα στο χώρο  το οποίο ακινητοποίησαν, ενώ προσήγαγαν τους δύο  επιβαίνοντες με καταγωγή από την Βουλγαρία, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων  για εξακρίβωση στοιχείων κάτι που αποκάλυψε την δράση κυκλώματος . Την ίδια ώρα η Τουριστική Αστυνομία Καλαμπάκας  ενημερώνονταν  από τουρίστες  για την διάρρηξη των οχημάτων τους και την κλοπή διαφόρων αντικειμένων τα οποία βρέθηκαν και τους αποδόθηκαν φυσικά  .

Ποιο είναι το συμπέρασμα ; Ότι δυστυχώς  τα   σκοτεινά κυκλώματα που δρουν ύποπτα προβαίνοντας σε κλοπές και διαρρήξεις  αλλά και πάσης φύσεως αλλόθρησκων  που κάνουν  διάφορες  τελετές  δεν εξαιρούν τον ιερό χώρο από την δραστηριότά  τους κάτι που επιβάλλει δυναμικότερο έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .