Πότε ;

24 Ιουλίου, 2014 08:17 Επιμέλεια: /

dimotiki bliothiki ktirio_DCE

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι Καλαμπακιώτες την έναρξη των εργασιών αναδιαμόρφωσης του κτιρίου που θα στεγαστεί η νέα – σύγχρονη βιβλιοθήκη , δωρεά της κυρίας Δημουλά .
Πληροφόρηση για το πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες και για το ακριβές χρονοδιάγραμμα , δεν έχουμε αλλά πιστεύουμε πως σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση μιας μεγάλης προσφοράς στον ευλογημένο μας τόπο που μπορεί να αποτελέσει και την απαρχή να αποκτήσει η πόλη μας , που ζει υπό την σκιά των ιερών βράχων , τα χαρακτηριστικά πόλης του πνεύματος χωρίς φυσικά να απεμπολήσει όλα τα άλλα στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητά της .
Ελπίζουμε πως ο διευθυντής της νέας βιβλιοθήκης κ. Καρύδης , σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την Αγιομετεωρίτικη μοναστική κοινότητα , να βάλουν τις βάσεις για μια πόλη του πνεύματος !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.