Πόσο το αξιοποιούμε ;

9 Ιανουαρίου, 2016 08:36 Επιμέλεια: /

HDR-Photo-Meteora-Greece-Valley-Of-Fog

Σύμφωνα  με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμεναρχείο  Βόλου , προκύπτει ότι πάνω από 60 χιλ. επισκέπτες έφεραν στο Βόλο 57 κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσαν στο λιμάνι το 2015, ενώ ο αριθμός των πλοίων ήταν αυξημένος  σε σχέση με το 2014. Ο αριθμός αυτός είναι ο δεύτερος μετά το 2011 που το λιμάνι του Βόλου είχε σπάσει ρεκόρ αφίξεων με λίγο πάνω από 70 χιλ. επιβάτες .

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν την δυναμική που έχει αυτό το κομμάτι του τουρισμού η οποία σύμφωνα με όλα τα στοιχεία θα αυξηθεί στη νέα τουριστική σεζόν . Και επειδή η Καλαμπάκα , λόγω φυσικά των Μετεώρων , είναι τουριστική περιοχή και το μεγαλύτερο τμήμα του παραγόμενου οικονομικού προϊόντος προέρχεται από τον τουρισμό , το σωστό θα ήταν να μελετηθούν ως προς την αξιοποίησή τους .

Δεν ξέρω αν ο δήμος δια των αρμοδίων παραγόντων ασχολείται με το θέμα αλλά νομίζω είναι ανάγκη αυτό να γίνει σε συνεργασία με τους τοπικούς τουριστικούς φορείς σε ένα γενικότερο πλαίσιο που θα αφορά την προοπτική του τοπικού τουρισμού !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.