Πόσα τ.μ. είναι η πλατεία Δημαρχείου; Ιδού η απορία !

19 Ιουνίου, 2015 21:59 Επιμέλεια: /

ervthmatiko_600_400_-1520156879

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα το απόγευμα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή τα τ.μ. της πλατείας Δημαρχείου.

Μετά την ανάγνωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τα τ.μ. που θα πάρουν τα καταστήματα στην πλατεία Δημαρχείου ο κ. Σακελλαρίου και ο κ. Μπουφίδης  ανέβασαν τους τόνους λέγοντας πως δεν γίνεται να είναι σωστοί οι αριθμοί που ανέφερε ο κ. Χαλατσάκης .

Μάλιστα σε ερώτηση του κ. Σακελλαρίου προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. για το πώς ακριβώς βγήκε τόσο μεγάλη σε τ.μ. η πλατεία η απάντηση ήταν πως προσμετράτε και ο πεζόδρομος προκαλώντας απορίες τόσο στην μεριά τις αντιπολίτευσης όσο και στους παρευρισκόμενους.

Τελικά πόσ τ.μ. είναι η πλατεία ρε παιδιά;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • otinanai

    na kanei i mana

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.