Πόσα έχουμε να μάθουμε ακόμα !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
22 Μαΐου 2019, 08:08

Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος της οικονομικής  κρίσης και κυρίως η διαχείρισή της από την πολιτική ηγεσία της χώρας δεν έχει φωτιστεί αρκετά , τουλάχιστον ως προς τις καθοριστικές αποφάσεις που ελήφθησαν !! «Έκλειναν τότε τους Έλληνες αξιωματούχους σε ξενοδοχεία και τους υπαγόρευαν τι έπρεπε να κάνουν.

Και αυτό θεωρήθηκε ένας άνευ προηγουμένου εξευτελισμός των κυρίαρχων κρατών», έτσι περιγράφει στη Γερμανική Ραδιοφωνία (Deutschlandfunk) την πρώτη περίοδο της ελληνικής κρίσης, ο Ούντο Μπούλμαν, επικεφαλής της ευρω-ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όταν ο τότε Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξέφραζε αμφιβολίες για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

«Όλα αυτά έχουν καταγραφεί πολλές φορές, όμως ακόμα και τώρα που λέγεται ότι έχει ξεπεραστεί η κρίση, δεν έχουν ξεχαστεί, αντιθέτως έχουν αφήσει βαθιά σημάδια», παραδέχεται στο ρεπορτάζ της η Γερμανική Ραδιοφωνία, τονίζοντας ότι «αξιωματούχοι από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο την περίοδο εκείνη υπαγόρευαν τους νόμους σε χώρες που έχρηζαν βοήθειας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .