Πώς το «Game of Thrones» μπορεί να κάνει τα Μετέωρα παγκόσμιο ταξιδιωτικό προορισμό

6 Ιουλίου, 2014 14:10 Επιμέλεια: /

Game of Thrones

Τι υποστηρίζει η Huffington Post: O νάνος Τίριον του «Game of Thrones» στο χείλος του γκρεμού, στην πιο ψηλή κόγχη του κάστρου Vale…
Πίσω του, στο αδηφάγο κενό διακρίνονται οι επιβλητικοί βράχοι των Μετεώρων.

Οι σκηνές του πρώτου κύκλου στον Οίκο των Arryn μπορεί να γυρίστηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία, όμως το ψηφιακό ντεκόρ στο φόντο έξω από το κάστρο είναι καθαρά ελληνικό, αφού οι παραγωγοί της σειράς φαινόμενο χρησιμοποίησαν για τη δημιουργία του σκηνικού φωτογραφίες από τα Μετέωρα.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που, σύμφωνα με την Huffington Post, οι βράχοι που μοιάζουν να αιωρούνται στη Θεσσαλία θα μπορούσαν να γίνουν τόπος προσκυνήματος, όχι για τους πιστούς χριστιανούς, αλλά για τους φανατικούς του Game of Thrones.

«Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι βράχοι των Μετεώρων έχουν προβληθεί σε έργα φαντασίας. Αυτό το μέρος είναι πραγματικά μαγικό», γράφει η Huffington Post και προσθέτει:

«Το μέρος, με τους βράχους που φθάνουν στα 1.300 πόδια και μοιάζουν να αιωρούνται στον αέρα είναι ως επί το πλείστον ανεξερεύνητο από τους τουρίστες. Αυτό, όμως, μπορεί να αλλάξει. Ο ρόλος των Μετεώρων στο Game of Thrones ή της… κοιλάδας του Eyre θα μπορούσε να μετατραπεί απλά σε προορισμό για τους φανατικούς της σειράς».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.