Πως εργάζονται στην ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. με …ληγμένες συμβάσεις; – Συκοφαντικό χαρακτήρισε το δημοσίευμα ο Διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ

13 Ιανουαρίου, 2016 10:11 Επιμέλεια: /

kenakap

«Άλλα κόλπα» στην ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. όπου υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν λήξει οι συμβάσεις τους, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να προσέρχονται για εργασία (!!).

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr πέρα της μονίμου υπαλλήλου και ενός εργαζόμενου που η σύμβαση λήγει σε 1 μήνα περίπου, όλες οι υπόλοιπες συμβάσεις εργασίας έχουν λήξει και κατά συνέπεια προκύπτουν ερωτηματικά πως χρησιμοποιούνται κρατικά έγγραφα και …όχημα από άτομα που δεν είναι εργαζόμενοι της Εταιρείας…

Υπάρχει απάντηση από Επιθεώρηση Εργασίας, από Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας και …Δ.Σ. της ΚΕΝΑΚΑΠ;

Υ.Γ. Το Δ.Σ. της ΚΕΝΑΚΑΠ συνεδρίασε στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και αν ναι με ποια σύνθεση;

Άρθρο της ιστοσελίδας trikalanews.gr

Απάντηση του Διευθυντή Παναγιώτη Πάτρα

Συκοφαντικό χαρακτήρισε μέσα απο το Ράδιο Σταγών το δημοσίευμα, ο Διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ κος Παναγιώτης Πάτρας και άφησε να ευνοηθεί ότι όλα αυτά διαρρέουν από εργαζόμενους της Εταιρίας, λέγοντας  ότι κάποιοι δαγκώνουν το χέρι που τους ταϊζει .

Απαντώντας είπε ότι η Εταιρία ανανέωσε τις συμβάσεις των εργαζομένων και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ανέφερε ότι δύο εργαζόμενοι δεν δέχτηκαν την πρόταση της Διοίκησης για εκ’  περιτροπή εργασία και προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη. Σε πρώτο βαθμό οι εργαζόμενοι δικαιώθηκαν και πληρώνονταν κανονικά μέχρι το Εφετείο. Προχθές το Εφετείο δικαίωσε το ΚΕΝΑΚΑΠ για την υπόθεση του ενός εργαζομένου και όπως είπε ο κος Πάτρας ο εργαζόμενος θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα( 9 χιλιάδες ) , αν δεν προσφύγει σε ανώτερο Δικαστήριο.

Έκλεισε λέγοντας ότι το ΚΕΝΑΚΑΠ έχει δώσει πολλά εκατομμύρια στην περιοχή και δεν πρέπει να λιθοβολείται από κάποιους που το μόνο που θέλουν την καταστροφή και το κλείσιμο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.