Πόντιοι Πιλάτοι ή τζάμπα μάγκες ;

17 Ιουλίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

vouli

Δεν ξέρω πως λέγεται  στην πολιτική  η στάση  των 39 Βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν ,  με τον έναν ή τον άλλο τρόπο  , την πρόταση της Κυβέρνησης  σε σχέση με την  συμφωνία , αλλά  μάλλον σχετίζεται  με την   ασφάλεια  της στάσης  των συναδέλφων τους  των κομμάτων του Ευρωπαϊκό προσανατολισμό ,  που στήριξαν  την κυβέρνηση δίδοντάς τους την δυνατότητα άλλοι να παίξουν  πόντιοι Πιλάτοι και άλλοι τζάμπα      μάγκες !!!

Αλλά το σπουδαίο δεν είναι  τόσο αυτό , όσο  η δικαιολογία  ότι  η καταψήφιση της  συμφωνίας  δεν σημαίνει καταψήφιση  της Κυβέρνησης  και εξ΄ αυτού δεν συντρέχει κανένα πολιτικό θέμα . Όλα ωραία , όλα καλά , συνεχίζουμε !!!

Και άντε για τους απλούς Βουλευτές μπορείς να πεις ότι τοποθετήθηκαν με την βούληση που διαμορφώνει η  συνείδησή τους . Αλλά οι Υπουργοί ; Οι Υπουργοί που θα κληθούν να ψηφίσουν  τους εφαρμοστικούς νόμους  και να εφαρμόσουν  τη συμφωνία ; Πως θα εκτελέσουν  τις υποχρεώσεις της χώρας πια όταν αυτό που καλούνται να υλοποιήσουν δεν το πιστεύουν ;

Μήπως κάτι δεν πάει  καλά  στην γενικότερη συλλογιστική  ; Την απάντηση βέβαια θα την δώσει ο Πρωθυπουργός !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.