Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας ‘’Το Γεφύρι’’ – Eορτή των Πολιούχων του χωριού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

22 Ιουνίου, 2015 21:53 Επιμέλεια: /

cms-image-000056579

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας ‘’Το Γεφύρι’’ σας προσκαλεί την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στον Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας που θα πραγματοποιηθεί λόγω της εορτής των Πολιούχων   του χωριού μας Αγίων Αποστόλων  Πέτρου και Παύλου.

Μετά το πέρας των Λατρευτικών εκδηλώσεων και περί ώραν 8.30 μ.μ., σας καλούμε, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού μας όπου θα παραβρεθούν και θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα των παρακάτω Συλλόγων:

Βασιλικής,

Θεόπετρας,

Βλαχάβας,

Οξύνειας,

Κρύας Βρύσης,

Ξυρόκαμπου,

Διάβας και

Σαρακίνας.

Σας περιμένουμε!!!

Με τιμή

Το Δ.Σ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.