Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας “ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ” – Πραγματοποιήθηκε το απογευματινό με σκοπό την ενημέρωση για την Εμμηνόπαυση

1 Νοεμβρίου, 2015 18:54 Επιμέλεια: /

DSD_2649_DCE

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας “ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ” σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας διοργάνωσε απογευματινό με απώτερο σκοπό την ενημέρωση των γυναικών για την Εμμηνόπαυση και τις αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό της γυναίκας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από τον Συντονιστή του Κ.Υ.Κ. κυρ. Σκύφτα Μάνθο και τον αγροτικό ιατρό κυρ. Κουτρούκα Βάϊο  στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

Στο απογευματινό έδωσαν το παρών αρκετές γυναίκες που άκουσαν με προσοχή τους Ιατρούς ενώ συμμετείχαν μετά το τέλος της παρουσίασης με ερωτήσεις.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.