Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας << ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ>> – Απογευματινό με σκόπο την ενημέρωση των παρευρισκόμενων για την Εμμηνόπαυση

26 Οκτωβρίου, 2015 09:40 Επιμέλεια: /

menopause

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας << ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ>> σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας διοργανώνει απογευματινό με απώτερο σκόπο την ενημέρωση των παρευρισκόμενων για την:

<<Εμμηνόπαυση – Οι αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό της γυναίκας και οι επιπτώσεις αυτών.>>

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Συντονιστή του Κ.Υ.Κ. κυρ. Σκύφτα Μάνθο και τον αγροτικό ιατρό κυρ. Κουτρούκα Βάϊο  την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα του ξενοδοχείου <<ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ>>.

 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5 ευρώ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ ΔΣ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ                                                

 ΣΑΡΑΚΙΝΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.