Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας ‘Τα Μετέωρα’ – Εκδρομή στην Επίδαυρο

admin
admin
11 Ιουνίου 2015, 18:56

Ο Σύλλογος  μας διοργανώνει  2-ήμερη  εκδρομή  στις 4 (Σάββατο) και 5 (Κυριακή) Ιουλίου στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουμε  την  παράσταση αρχαίου δράματος  ΤΡΩΑΔΕΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ που ανεβάζει  το  ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Η τιμή για μεταφορικά και διανυκτέρευση είναι 60 ευρώ + εισιτήριο θεάτρου που είναι 13 ευρώ στη Γ΄ ζώνη και  20 ευρώ  στη Β΄ ζώνη (υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε εισιτήρια στη Β΄ ζώνη γιατί υπάρχει ζήτηση).

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 15-6-15 στα τηλέφωνα:

  • 6947004272
  • 6946441666
  • 6939600569

Λίγα λόγια για το έργο.

Στα παράλια της λεηλατημένης Τροίας οι αιχμάλωτες Τρωαδίτισσες και η βασίλισσά τους Εκάβη θρηνούν για τα δεινά τους. Όσες γυναίκες έχουν απομείνει ζωντανές από την ξεκληρισμένη βασιλική οικογένεια οδηγούνται στα πλοία που θα τις μεταφέρουν πέρα από το Αιγαίο, σκλάβες στα σπίτια των νικητών. Ο εγγονός της Εκάβης, ο μικρός Αστυάνακτας, γκρεμίζεται από τα τείχη, θύμα της σκληρότητας των κατακτητών. Ο Ευριπίδης με τις Τρωάδες διατυπώνει ένα αμείλικτο «κατηγορώ» για τις φρικαλεότητες του πολέμου και ένα σπαρακτικό αίτημα για αλληλεγγύη και ανθρωπισμό.

Μετάφραση

Κ.Χ. Μύρης

Σκηνοθεσία

Σωτήρης Χατζάκης

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά)

Κόρα Καρβούνη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κρατερός Κατσούλης, Μαρία Κίτσου, Θέμης Πάνου, Ελένη Ρουσσινού, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νίκος Ψαρράς

Συμμετέχει 17μελής χορός

     Από το ΔΣ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .