Πολιτιστική Πρωτεύουσα

9 Οκτωβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

kalampaka apo ailia 2_DCE

Την υποψηφιότητα της Λάρισας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το έτος 2021 παρουσίασε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα. Στο πλευρό του δημάρχου βρέθηκαν  ο Λάκης Λαζόπουλος , η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ελεάννα Ανδρεούδη αλλά και μια σειρά άλλοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών  . Και φυσικά  σ΄ αυτό το αίτημα η Λάρισα έχει μαζί της το σύνολο των Θεσσαλικών πόλεων και φυσικά της Θεσσαλικής κοινωνίας .

Ως  Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης σίγουρα θα έχει αντανάκλαση σε ολόκληρο τον Θεσσαλικό χώρο και στην πλούσια πλην άγνωστη ιστορία  του και αυτό  φέρει  πολλά πλεονεκτήματα που αξιοποιούμενα μπορούν να βοηθήσουν τον Θεσσαλικό χώρο στην οικονομική και όχι μόνο ανάπτυξη .

Αλλά η πρωτοβουλία της Λάρισας θα πρέπει να ενεργοποιήσει την Καλαμπάκα που οφείλει να αναδειχθεί σε πόλη του πνεύματος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.