Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στα Τρίκαλα και τη Καλαμπάκα

18 Φεβρουαρίου, 2016 07:57 Επιμέλεια: /

600_400_auto_100_kke_20111

Συνεχίζουν  με αμείωτη ένταση την πολιτική τους δραστηριότητα οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ στα Τρίκαλα  κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη εργατοϋπαλληλικές και  αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης.

Στα πλαίσια αυτά τα μέλη της ΤΕ Υπαίθρου Τρικάλων θα επισκεφθούν και θα συζητήσουν με τους κατοίκους των ακόλουθων χωριών:

Τετάρτη 17 Φλεβάρη περιοδείες στα χωριά Χρυσαυγή – Μεγαλοχώρι –Πατουλιά Λόγγος από τα μέλη της ΤΕ Υπαίθρου Νταούλα Αλέκο , Ζάχο Απόστολο και Λιάτο Αχιλλέα.

Πέμπτη 18 Φλεβάρη και ώρα 10 π.μ στην Λαϊκή αγορά Νεοχωρίου από τα μέλη της ΤΕ Νταούλα Αλέκο και Ζάχο Απόστολο.

Παρασκευή 19 Φλεβάρη και ώρα 10:30 π.μ στην λαϊκή αγορά Καλαμπάκας , εξόρμηση από την ΚΟΒ στον δήμο Καλαμπάκας.

-Στην Πύλη από τις 10:30 πμ στην λαϊκή αγορά περιοδεία από τον Απόστολο Ζάχο μέλος της ΤΕ .

-Το βράδυ της Παρασκευής στις 7 μ.μ πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμπάκα στην Ταβέρνα « Δούρειος»( δίπλα στο ΚΤΕΛ) , ομιλητής από στέλεχος του ΚΚΕ.

Σάββατο 20 Φλεβάρη  από τις 10 π.μ  περιοδεία στα καταστήματα της Φαρκαδόνας από τα  μέλη της ΤΕ Υπαίθρου Νταούλα Αλέκο , Ζάχο Απόστολο  και Στεργίου Ευαγγελία.

ΤΡΙΚΑΛΑ  09/02/2016                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.