Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ

21 Μαΐου, 2015 12:13 Επιμέλεια: /

κκε

Η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα για την ανάδειξη της ουσίας των πολιτικών εξελίξεων και των «παζάριων» της κυβέρνησης για νέα συμφωνία-«μνημόνιο» με την ΕΕ, τη λίστα μεταρρυθμίσεων και τις επιπτώσεις στη ζωή του λαού.
Συνεχίζει με αμείωτη ένταση την πολιτική της δραστηριότητα με σκοπό την ενημέρωση των λαϊκών οικογενειών για την πρόταση διεξόδου του Κόμματος, για την ανάγκη οργάνωσης του αγώνα για άμεση κατάργηση μνημονίου και εφαρμοστικών νόμων , για την ανάκτηση των απωλειών μας και για διεκδίκηση λύσεων στα επείγοντα λαϊκά προβλήματα
Έτσι , για τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται:
— Παρασκευή 22 Μάη ο Αχιλλέας Κανταρτζής,μέλος της ΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση – συζήτηση στη Σαρακίνα, στο κοινοτικό καφενείο στις 9μμ .

ΤΡΙΚΑΛΑ 20/5/2015 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.