Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ στη Καλαμπάκα

22 Σεπτεμβρίου, 2016 20:41 Επιμέλεια: /

kke-sept-2016-2

Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα  με περιοδείες , εκδηλώσεις –συζητήσεις & συσκέψεις .

Σ΄ αυτό το πλαίσιο  οι κομματικές οργανώσεις του Κόμματος στην Καλαμπάκα διοργάνωσαν σήμερα  συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα : « Η αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας από κυβέρνηση – κεφάλαιο – ΕΕ και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Δούρειος» στην Καλαμπάκα(δίπλα στο ΚΤΕΛ). O προγραμματισμός  ήταν να  μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής , μέλος της ΚΕ & Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ αλλά λόγω της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή, αναγκάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα .

Έτσι κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Βάσω Μπακάση .

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι : << …  ο περίφημος οδικός χάρτης του για δίκαιη ανάπτυξη, είναι μια πολύ παλιά και δοκιμασμένη συνταγή: Έχει απαλλαγές στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, στην κυριολεξία μόνο ψίχουλα στο λαό και τη νεολαία. Διόλου τυχαία η κριτική από τα άλλα κόμματα αλλά και διάφορους αναλυτές, άφησε άθικτες τις φορολογικές και άλλες απαλλαγές προς το μεγάλο κεφάλαιο. Κυριάρχησε ο ψευδεπίγραφος προβληματισμός, αν πράγματι θα υπάρχουν κάποια μικρά έσοδα κάλυψης της διαχείρισης των συντριμμιών της εξαθλίωσης που έχουν επιβάλει στο λαό μας. Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής εξαπάτησης του λαού μας για να υπηρετήσει τους στόχους της άρχουσας τάξης.

Κρύβουν ότι η έμφαση στην αξιοποίηση της καινοτομίας και της νέας τεχνολογίας, ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα δεν χρησιμοποιείται στον καπιταλισμό για να βελτιωθεί η θέση των εργαζόμενων. Ενώ μπορεί αντικειμενικά να μειωθεί ο απαιτούμενος χρόνος εργασίας, δεν τον συνοδεύει από γενική μείωση του εργάσιμου χρόνου κι έτσι οδηγεί σε θέσεις ημιαπασχόλησης, σε επιδείνωση του εργατικού εισοδήματος. Η τάση να αυξάνει η ψαλίδα ανάμεσα στο μισθό και στην παραγωγικότητα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά συνολικά την ΕΕ αλλά και τα υπόλοιπα ιμπεριαλιστικά κέντρα. Ο Λαός πρέπει να καταλάβει ότι μόνο με αγώνες μπορεί να αντικρούσει την αντιλαϊκή πολική που σαν στόχο έχει την προστασία του Κεφαλαίου και την  περαιτέρω εξαθλίωση των Λαϊκών στρωμάτων.

kke-sept-2016-11 kke-sept-2016-12 kke-sept-2016-10 kke-sept-2016-9 kke-sept-2016-8 kke-sept-2016-7 kke-sept-2016-6 kke-sept-2016-5 kke-sept-2016-4 kke-sept-2016-3 kke-sept-2016-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.