Πολιτική δεοντολογία

23 Νοεμβρίου, 2016 08:15 Επιμέλεια: /

blaxogianis radio stagon 1_DCE

Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρώην Βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη  να έχει δυσαρεστηθεί  για κάποιες φιλοφρονήσεις που έκανε κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Φαρκαδόνα η Βουλευτής , πρώην Υπουργός και νυν «σκιώδης» Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη και εξ΄ αυτού αποχώρησε .

Μιλώντας στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» ο κ. Βλαχογιάννης απάντησε ότι δεν αποχώρησε γι΄ αυτόν το λόγο αλλά γιατί είχε συγκεκριμένη διαδικασία που έπρεπε να παρευρεθεί . Ωστόσο όμως έσπευσε να υπογραμμίσει ότι όταν τα κεντρικά πολιτικά πρόσωπα έρχονται στην περιοχή καλόν είναι να κρατούν την πολιτική δεοντολογία και τις ισορροπίες !!!  Σαφέστερος δε θα  μπορούσε να είναι ο κ. Βλαχογιάννης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.