Πολικό ψύχος απ τις 30 Δεκέμβρη στη χώρα μας- Θα χιονίσει σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα

giorgospasxalidis
28 Δεκεμβρίου 2015, 00:23

Πολύ ψυχρές αέριες μάζες, πολικής προέλευσης θα εισβάλλουν στη χώρα μας απο το απόγευμα της Τετάρτης, και ειδικά την Πέμπτη και την Παρασκευή (Πρωτοχρονιά). Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια μάχη μεταξύ των προγνωστικών μοντέλων για την ακριβή θεση αυτής της κατάβασης, κατι που επηρεάζει το πού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και την ένταση τους.

Για την περιοχή των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή απο την Τετάρτη κιόλας, ενώ αναμένεται προς το μέσημέρι ή απόγευμα της Τετάρτης και μετα να πέσουν οι πρώτες νιφάδες. Κατα τις βραδινές ώρες της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης, -εκτός απροόπτου-, αναμένεται να υπάρχει κατα διαστήματα μέτρια εως και έντονη χιονόπτωση, με σταδιακή εξασθένηση απο το μεσημέρι της Πέμπτης και μετα. Το ενδεχόμενο περιορισμένης χιονόστρωσης (ιδιαίτερα πάνω στις ευαίσθητες επιφάνειες) είναι πολύ πιθανό.

Στη συνέχεια οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στην ανατολική Ηπειρωτική χώρα, οπου περιμένουμε να χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας.

Το κρύο αυτό το τριήμερο θα είναι τσουχτερό, και ειδικά την ημέρα της Παραμονής αλλα και την πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας θα έχουμε ολικό παγετο, με χαμηλές θερμοκρασίες που  μπορει να φτάσουν χαμηλότερα και απο τους -10 βαθμούς!

Θα σας ενημερώσουμε ξανα αν προκύψει οποιαδήποτε αλλαγή!

Clearly, the krampus provides an excellent reason to ponder the origins https://justdomyhomework.com/ of the word horny

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .