Πόλη πολιτισμού

3 Ιουνίου, 2016 08:10 Επιμέλεια: /

i.n. koimiseos theotokoy_DCE

Στην Καλαμπάκα  αυτήν την ώρα λειτουργούν το μουσείο Φυσικής Ιστορίας  & Μανιταριών , το μουσείο Ελληνικής Παιδείας , το μουσείο  Θεόπετρας με εκθέματα από το σπήλαιο , η βιβλιοθήκη ιδρύματος «Δημουλά» ενώ μέχρι  το τέλος της χρονιάς  θα προστεθούν το κέντρο ψηφιακής απεικόνισης Μετεώρων και το Γεωλογικό μουσείο στο Καστράκι και ενωρίτερα το γραφείο τουριστικών πληροφοριών . Επιπροσθέτως  σε πολλά  χωριά λειτουργούν αξιόλογα μουσεία λαϊκού πολιτισμού .

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τα αξιολογότατα  μουσεία των Μετεωρήτικων Μονών αλλά και τον ιστορικό  ναό  Κοιμήσεως Θεοτόκου ,  προσφορά των αυτοκρατόρων Ιωάννου Καντακουζινού και Θεοδώρας Καντακουζινής , τότε πράγματι η Καλαμπάκα μπορεί να αναγορευτεί σε πόλη του Πολιτισμού και του πνεύματος !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.