Πόλη Πολιτισμού και του πνεύματος

31 Οκτωβρίου, 2015 08:37 Επιμέλεια: /

moyseio biblioy (7)

Και να που σιγά –σιγά  η πόλη  αρχίζει να παίρνει  την ταυτότητα που της ταιριάζει και που μπορεί να την τοποθετήσει δίπλα στις πόλεις του κόσμου που ο πολιτισμός έχει υψηλή αξία. Αυτό το στοιχείο της πόλης  μας έρχεται  να ενισχύσουν τρία σημαντικά στοιχεία που προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα στο τοπικό γίγνεσθαι και είναι η Βιβλιοθήκη , το μουσείο Φυσικής Ιστορίας  και Μανιταριών και τώρα το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας .

Αν τώρα σ΄  αυτά προστεθούν το γεωλογικό μουσείο στο Καστράκι  ,το Πλανητάριο Μετεώρων αλλά και το μουσείο εκθεμάτων από τις ανασκαφές στο σπήλαιο της Θεόπετρας , νομίζω πως η πόλη μπορεί  να χαρακτηρισθεί πόλη του Πολιτισμού και του Πνεύματος .

Πάντως αν σε όλα αυτά τα ωραία μπορούσε να προστεθεί το Ίδρυμα Μετεώρων , ένας πολυδύναμος Οργανισμός , νομίζω πως  θα ολοκληρώνονταν  ένα μεγάλο κομμάτι που θα άλλαζε την  πορεία αυτής της πόλης και της περιοχής .

Ας ευχηθούμε πως ανάλογη πρόοδο θα υπάρξουν και σε άλλους κρίσιμους τομείς , όπως λ.χ στο επίπεδο της αξιοποίησης  του φυσικού περιβάλλοντος  και του τουρισμού !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.