Πνευματική καθοδήγηση

18 Ιουλίου, 2015 08:20 Επιμέλεια: /

ATM_DCE

Ο λαός λέει ότι το πάθημα γίνεται μάθημα  και ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε .

Λοιπόν , η χώρα έφτασε κοντά στην ασύντακτη πτώχευση τα προεόρτια της οποίας βιώσαμε ακροθιγώς βέβαια καθώς τα Α.Τ.Μ δεν σταμάτησαν να δίνουν τα 60 ευρώ αλλά και διότι με τα 60 και τα  120  των συνταξιούχων  προσαρμόσαμε  την καθημερινότητά    μας .

Αντί να κάνουμε την αυτοκριτική  μας ως λαός για τις δικές μας ευθύνες , εμείς τις επιρρίπτουμε  στους θεσμούς και στους δανειστές  καθώς θεωρούμε ότι είναι υποχρεωμένοι να μας τροφοδοτούν με ρευστότητα αενάως .

Και έτσι  ξαναρχίσαμε . Κορώνες  αριστεροσύνης , απεργίες και ένα πολιτικό σύστημα  που  αρνείται  πεισματικά να πει την πικρή αλήθεια στον λαό αφήνοντας σιγά – σιγά να ξεχαστεί η τραγική εμπειρία και έτσι να επανέλθουμε σε μια φαινομενική κοινωνική κανονικότητα  αλλά με  ενεργά όλα εκείνα που υποσκάπτουν τα θεμέλια  της χώρας .

Λοιπόν , αν δεν καταλάβουμε τι ακριβώς μας συνέβη  και γιατί μας συνέβη και κυρίως τι πρέπει να κάνουμε , μάλλον πολύ σύντομα θα ξαναβρεθούμε στα ίδια  κάτι που απαιτεί πνευματική καθοδήγηση καθώς η κρίση δεν είναι οικονομική αλλά και πνευματική μαζί  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.